ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

LXIV

Скликання:

VII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

31.10.2019

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    24
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    4
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 2669
Про внесення змін в рішення, затвердження технічної документацій  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для гаражного будівництва гр. Росоловській Є.В.


РІШЕННЯ

від  31.10.2019      2669
                                                                                                                     

 
 Про внесення змін в рішення,                      
затвердження технічної документацій      
із землеустрою щодо встановлення
(відновлення) меж земельної ділянки
в натурі (на місцевості) у власність
для гаражного будівництва
гр. Росоловській Є.В.
                                     

м.Калуш
(шістдесят четверта сесія сьомого демократичного скликання)
 

 

 

 
         Розглянувши заяви громадянки Росоловської Єфросинії Володимирівни та технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для гаражного будівництва, керуючись ст.26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.12, 40, 81, 116, 118, 121, 123 Земельного Кодексу України, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, а також постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська рада
ВИРІШИЛА :
 
            1. В пункт 7 додатку 1 до рішення Калуської міської ради від 25.07.2019 року № 2476 (п’ятдесят восьма сесія сьомого демократичного скликання) "Про  надання дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для гаражного будівництва громадянам в оренду та у власність" стосовно громадянки Росоловської Єфросинії Володимирівни, а саме: замість слів "вул. Литвина, гараж 4 А, №4" читати " вул. Литвина, гараж 4 А, №2".
2. Затвердити громадянці Росоловській Єфросинії Володимирівні технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для гаражного будівництва, площею 0,0025га, на вул. Литвина, гараж 4 А, №2.
          3. Передати у власність безоплатно громадянці Росоловській Єфросинії Володимирівні земельну ділянку (кадастровий номер: 2610400000:08:002:0127) (код цільового призначення 02.05; категорія земель: землі житлової та громадської забудови), що розташована на вул. Литвина, гараж 4 А, № 2, площею 0,0025га для гаражного будівництва.
4. Власнику земельної ділянки:
            4.1. За наявності сервітутів, передбачених ст. 99 Земельного кодексу України укласти договори сервітутного користування;
            4.2. Забезпечити постійний доступ до iснуючих на дiлянці iнженеpних меpеж для їх pемонту i обслуговування, дотpимуватись пpавил викоpистання земель в охоpоннiй зонi меpеж i не чинити пеpешкод пpи будiвництвi нових.
            5. Контроль за виконанням рішення покласти на посадову особу у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.  
 
 
 
Міський голова                                                                   Ігор Матвійчук