ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

LXIV

Скликання:

VII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

31.10.2019

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    21
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    6
  • Відсутні
    10

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

РІШЕННЯ: № 2657
Про відмову у наданні дозволу на проведення експертних грошових оцінок земельних ділянок громадянину Кіндрату М. В. громадянину Гуфчаку В. Р.


РІШЕННЯ

від  31.10.2019      2657
                                                                                                                     

Про відмову у наданні дозволу                                            
на проведення експертних                                                
грошових оцінок земельних ділянок
несільськогосподарського призначення                                                        
громадянину Кіндрату М. В.
громадянину Гуфчаку В. Р.
 
                                       

м.Калуш
(шістдесят четверта сесія сьомого демократичного скликання)
 

 

 

                 Розглянувши заяви громадян Кіндрата Миколи Васильовича, Гуфчака Володимира Романовича про надання дозволу на проведення експертних грошових оцінок земельних ділянок несільськогосподарського призначення, керуючись Конституцією України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 101, 128 Земельного Кодексу України, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська рада
ВИРІШИЛА :
 
            1. Відмовити у наданні дозволу на проведення експертних грошових оцінок земельних ділянок несільськогосподарського призначення:
            1.1. площею 0,4488 га, (кадастровий номер: 2610400000:36:004:0058),  яка знаходиться на вул. Кульчицької, 27, для обслуговування станції технічного обслуговування автомобілів (код КВЦПЗ: 12.04 Для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства) громадянину Кіндрату Миколі Васильовичу;
             1.2. площею 0,2789 га, (кадастровий номер: 2610400000:36:004:0060),  яка знаходиться на вул. Кульчицької, 29, для обслуговування станції технічного обслуговування автомобілів (код КВЦПЗ: 12.04 Для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства) громадянину Гуфчаку Володимиру Романовичу.
 
             2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійну комісію з питань власності, житлово-комунального господарства та екології та заступника міського голови у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.
 

Міський голова                                                                    Ігор Матвійчук