ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

LXIV

Скликання:

VII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

31.10.2019

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    21
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    6
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

РІШЕННЯ: № 2658
Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду громадянину Матковському А. В.


РІШЕННЯ

від  31.10.2019      2658
                                                                                                                     

 
Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду громадянину Матковському А. В.                                        

м.Калуш
(шістдесят четверта сесія сьомого демократичного скликання)
 

 

 

 
 
 
          Розглянувши заяву громадянина Матковського Андрія Володимировича про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання в оренду, керуючись  Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст.ст. 12, 93, 120, 123 Земельного Кодексу України, Закон України «Про регулювання містобудівної діяльності», враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
             1. Відмовити громадянину Матковському Андрію Володимировичу у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду, орієнтовною площею 0,0219 га, яка знаходиться на провулку Шкільному, 2а, для обслуговування магазину «Росинка».
 
           2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійну комісію міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, посадову особу у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.
 
 
 
Міський голова                                                                             Ігор Матвійчук