ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

LXVII

Скликання:

VII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

28.11.2019

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    23
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    6
  • Відсутні
    7

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 2724
Про встановлення орендної плати в розмірі 1 гривня в рік благодійній організації «Благодійний фонд «Карітас парафії святого Андрія Первозданного УГКЦ м. Калуш».

УКРАЇНА

КАЛУСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

_28.11.2019 2724

Про встановлення орендної плати в розмірі 1 гривня в рік благодійній організації «Благодійний фонд «Карітас парафії святого Андрія Первозданного УГКЦ м. Калуш». м.Калуш
(шістдесят сьома сесія сьомого демократичного скликання)

Керуючись ст. 25, ст. 60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, та розглянувши клопотання благодійної організації « Благодійний фонд «Карітас парафії святого Андрія Первозванного УГКЦ м. Калуш», враховуючи рекомендації постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Встановити для благодійної організації «Благодійний фонд «Карітас парафії святого Андрія Первозванного УГКЦ м. Калуш» орендну плату за оренду нежитлового будинку № 49, який, розташований на вулиці Долинська в місті Калуші Івано-Франківської області, в розмірі 1,00 гривня в рік, з 01 листопада 2019 року.
  2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Руслану Вайду.
Міський голова Ігор Матвійчук