ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

LXXI

Скликання:

VII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

30.01.2020

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    31
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    3

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 2949
Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється із земель для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови у землі для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства у власність громадянці Каліцун Х. В.

УКРАЇНА

КАЛУСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

30.01.2020 2949

Про затвердження проекту землеустрою
щодо відведення земельної ділянки,
цільове призначення якої змінюється із земель для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови у землі
для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства у власність громадянці Каліцун Х. В.
м.Калуш
(сімдесят перша сесія сьомого демократичного скликання)

Розглянувши заяву громадянки Каліцун Христини Вікторівни про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та ст.ст. 12, 20, 42, 123 Земельного Кодексу України, Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності», беручи до уваги рішення Калуської міської ради від 28.11.2019 № 2736 «Про затвердження детального планування території для будівництва гаражів з офісними приміщеннями на вул. Долинській, 52 в м. Калуші», висновок про розгляд проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки від 28.12.2019 №11669/82-19 виданий ГУ Держгеокадастру у Закарпатській області, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська pада

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити громадянці Каліцун Христині Вікторівні проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється із земель для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови у землі для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства на вул. Долинська, 52 в межах м. Калуш, Івано-Франківської області.
  2. Змінити цільове призначення земельної ділянки площею 0,2871 га, кадастровий номер: 2610400000:18:004:0004, яка знаходиться на вул. Долинська, 52 із земель для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови (код КВЦПЗ 03.15) у землі для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства (код КВЦПЗ 12.04) громадянці Каліцун Христині Вікторівні.
  3. Наявні обмеження та сервітут у використанні земельної ділянки площею 0,2871 га, кадастровий номер: 2610400000:18:004:0004, яка знаходиться на вул. Долинська, 52: охоронна зона навколо інженерних комунікацій (01.08) площею 0,0191 га.
  4. Землекористувачу земельної ділянки:
    4.1. за наявності сервітутів, передбачених ст. 99 Земельного кодексу України укласти договори сервітутного користування;
    4.2. забезпечити постійний доступ до існуючих на ділянках інженерних мереж для їх ремонту і обслуговування, дотримуватись правил використання земель в охоронній зоні мережі, не чинити перешкод при будівництві нових.
  5. Після переходу права власності на зазначену у рішенні земельну ділянку зберігається дія всіх сервітутів встановлених на неї.
  6. Внести зміни в земельно-кадастрові документи та Державний реєстр речових прав на нерухоме майно.
  7. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійну комісію міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології та посадову особу у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.

Міський голова          Ігор Матвійчук