ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

LXXI

Скликання:

VII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

30.01.2020

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    30
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    4

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

РІШЕННЯ: № 2968
Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) гр. Джугану М.Я.

УКРАЇНА

КАЛУСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

30.01.2020 2968

Про відмову у наданні дозволу на
розроблення проекту землеустрою
щодо відведення земельної ділянки
для будівництва та обслуговування
житлового будинку, господарських
будівель та споруд (присадибна ділянка)
гр. Джугану М.Я.
м.Калуш
(сімдесят перша сесія сьомого демократичного скликання)

Розглянувши заяву громадянина Джугана Мирослава Ярославовича, керуючись ст.26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.12, п.7 ст.118, 123 Земельного Кодексу України, п.3 ст.24 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», врахувавши мотивувальну частину постанови Восьмого апеляційного адміністративного суду від 13.11.2019 у справі №300/952/19 та службову записку управління архітектури та містобудування, міська рада

ВИРІШИЛА :

  1. Відмовити громадянину Джугану Мирославу Ярославовичу у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в районі вул. Львівська – Княгині Ольги площею 0,0971 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка), у зв̛ язку із відсутністю плану зонування або детального плану території, оскільки ч.3 ст.24 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» визначено що, у разі відсутності плану зонування або детального плану території, затвердженого відповідно до вимог цього Закону, передача (надання) земельних ділянок із земель державної або комунальної власності у власність чи користування фізичним та юридичним особам для містобудівних потреб забороняється.
  2. Контроль за виконанням рішення покласти на посадову особу у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.

Міський голова                             Ігор Матвійчук