ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

LXXIV

Скликання:

VII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

26.03.2020

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    21
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    14

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 3047
Про внесення змін до рішення міської ради № 2721 від 28.11.2019р.  «Про передачу цілісного майнового комплексу КЗ «Станція швидкої та невідкладної медичної допомоги» Калуської міської ради Івано-Франківської області»

УКРАЇНА

КАЛУСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

26.03.2020 3047

Про внесення змін до рішення міської ради № 2721 від 28.11.2019р. «Про передачу цілісного майнового комплексу КЗ «Станція швидкої та невідкладної медичної допомоги» Калуської міської ради Івано-Франківської області» м.Калуш
(сімдесят четверта сесія сьомого демократичного скликання)
З метою завершення процедури реорганізації комунального закладу «Станція швидкої та невідкладної медичної допомоги» Калуської міської ради Івано-Франківської області», який згідно з ухваленими обласною радою рішеннями ( № 1361-33/2019 від 20.12.2019 року « Про передачу цілісного майнового комплексу комунального закладу «Станція швидкої та невідкладної медичної допомоги» Калуської міської ради Івано-Франківської області» та № 1430-34/2020 від 21.02.2020р. «Про припинення (реорганізацію) комунального закладу «Калуська станція швидкої та невідкладної медичної допомоги» Івано-Франківської обласної ради шляхом приєднання до комунального некомерційного підприємства «Обласний клінічний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Івано-Франківської обласної ради»») цілісним майновим комплексом прийнятий із спільної власності територіальної громади міста Калуша у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст області, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Внести зміни до рішення міської ради № 2721 від 28.11.2019р. «Про передачу цілісного майнового комплексу КЗ «Станція швидкої та невідкладної медичної допомоги» Калуської міської ради Івано-Франківської області», доповнити пунктом 1.2 в такій редакції:
    «1.2. Калуській міській раді вийти із засновників КЗ «Станція швидкої та невідкладної медичної допомоги» Калуської міської ради Івано-Франківської області» в зв’язку з наступною реорганізацією шляхом приєднання до комунального некомерційного підприємства «Обласний клінічний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Івано-Франківської обласної ради».
  2. Головному лікарю КЗ «Станція швидкої та невідкладної медичної допомоги Івано-Франківської обласної ради» Романюку В.М. протягом трьох робочих днів повідомити про це рішення орган, що здійснює державну реєстрацію.
  1. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Наталію Табачук.

Міський голова Ігор Матвійчук