ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

LXXIV

Скликання:

VII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

26.03.2020

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    20
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    13

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 3070
Про відмову у наданні дозволу на виготовлення документації із землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Балиті Б. Б. (для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,0497 га)   

УКРАЇНА

КАЛУСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

26.03.2020 3070

Про відмову у наданні дозволу
на виготовлення документації
із землеустрою щодо відведення
земельної ділянки гр. Балиті Б. Б.
(для будівництва і обслуговування
житлового будинку, господарських
будівель і споруд, площею 0,0497 га)
м.Калуш
(сімдесят четверта сесія сьомого демократичного скликання)

Розглянувши заяву громадянина Балити Богдана Богдановича про надання дозволу на виготовлення документації із землеустрою щодо відведення земельної ділянки, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та ст. ст. 12, 118, 123 Земельного Кодексу України, Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності», беручи до уваги лист архітектури та містобудівного кадастру від 18.03.2020 № 02-03/47, мiська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Відмовити громадянину Балиті Богдану Богдановичу у наданні дозволу на виготовлення документації із землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0497 га, яка знаходиться на пр. Л.Українки, 92, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд відповідно до ч. 7 ст. 118, до ч. 3 ст. 123 Земельного кодексу України та ч. 4 ст. 24 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності».

2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійну комісію міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, посадову особу у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.

Міський голова Ігор Матвійчук