ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

LXXVII

Скликання:

VII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

28.05.2020

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    25
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    8
  • Відсутні
    3

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 3176
Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування ОСББ «ГРУШЕВСЬКОГО КАЛУШ»

УКРАЇНА

КАЛУСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

28.05.2020 3176

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користуванняОСББ «ГРУШЕВСЬКОГО КАЛУШ» м.Калуш
(сімдесят сьома сесія сьомого демократичного скликання)

Розглянувши клопотання ОСББ «ГРУШЕВСЬКОГО КАЛУШ» про надання у постійне користування земельної ділянки, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та ст.ст. 12, 42, 122, 123 Земельного Кодексу України, беручи до уваги висновок про розгляд проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки від 28.12.2019 року № 23481/82-19 виданий ГУ Держгеокадастру у Харківській області, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити ОБ’ЄДНАННЮ СПІВВЛАСНИКІВ БАГАТОКВАРТИРНОГО БУДИНКУ «ГРУШЕВСЬКОГО КАЛУШ» проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування на вул. Грушевського, 51, для обслуговування багатоквартирного житлового будинку.
  2. Надати у постійне користування ОБ’ЄДНАННЮ СПІВВЛАСНИКІВ БАГАТОКВАРТИРНОГО БУДИНКУ «ГРУШЕВСЬКОГО КАЛУШ» земельну ділянку площею 0,0942 га (кадастровий номер 2610400000:15:002:0041), на вул. Грушевського, 51, для обслуговування багатоквартирного житлового будинку (код КВЦПЗ: 02.03 Для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку).
  3. Зобов’язати ОСББ «ГРУШЕВСЬКОГО КАЛУШ» провести реєстрацію права постійного користування земельною ділянкою відповідно до вимог чинного законодавства.
  4. Землекористувачу:
    4.1. За наявності сервітутів, передбачених ст. 99 Земельного кодексу України укласти договір сервітутного користування;
    4.2.Забезпечити постійний доступ до існуючих на ділянках інженерних мереж для їх ремонту і обслуговування, дотримуватись правил використання земель в охоронній зоні мережі, не чинити перешкод при будівництві нових.
  5. Внести зміни в земельно-кадастрові документи.
  6. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійну комісію міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології та посадову особу у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.

Міський голова Ігор Матвійчук