ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

LXXVII

Скликання:

VII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

28.05.2020

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    25
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    5
  • Відсутні
    7

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 3191
Про припинення договору оренди землі, затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) у власність гр.Зінченко Р.І.

УКРАЇНА

КАЛУСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

28.05.2020 3191

Про припинення договору оренди землі,затвердження технічної документаціїіз землеустрою щодо встановлення
(відновлення) меж земельної ділянки
в натурі (на місцевості) для будівництва та
обслуговування жилого будинку
,
господарських будівель та споруд
(присадибна ділянка) у власність гр.Зінченко Р.І.
м.Калуш
(сімдесят сьома сесія сьомого демократичного скликання)

Розглянувши заяву громадянина Зінченка Романа Ігоровича та технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд (присадибні ділянки), керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.31 Закону України «Про оренду землі», ст. 12, 40, 81, 116, 118, 121 Земельного Кодексу України, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, та постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Припинити договір оренди землі №34558050 від 05.12.2019 року укладений між Калуською міською радою та громадянами Зінченко Галиною Євгенівною та Зінченко Романом Ігоровичем на земельну ділянку площею 0,0777 га на вул.Лисенка, 4 для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за взаємною згодою сторін.

2. Затвердити громадянину Зінченку Роману Ігоровичу технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передати у власність земельну ділянку (код цільового призначення: 02.01; категорія земель: землі житлової та громадської забудови) площею 0,0777 га на вул. Лисенка, 4 (кадастровий номер 2610400000:21:005:0168) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

3. Власнику земельної ділянки:

3.1. За наявності сервітутів, передбачених ст. 99 Земельного кодексу України укласти договори сервітутного користування;

3.2. Забезпечити постійний доступ до iснуючих на дiлянці iнженеpних меpеж для їх pемонту i обслуговування, дотpимуватись пpавил викоpистання земель в охоpоннiй зонi меpеж i не чинити пеpешкод пpи будiвництвi нових.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на посадову особу у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.

Міський голова Ігор Матвійчук