ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

LXXXI

Скликання:

VII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

30.07.2020

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    25
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 3364
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання в оренду земельної ділянки гр. Скворцовій Л. Д.

УКРАЇНА

КАЛУСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

30.07.2020 3364

Про затвердження технічної документації із землеустрою
щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в
натурі (на місцевості) та надання в оренду 
земельної ділянки гр.Скворцовій Л.Д.
 
м.Калуш
(вісімдесят перша сесія сьомого демократичного скликання)

Розглянувши заяву громадянки Скворцової Лілії Дмитрівни про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та ст.ст. 12, 93, 79¹, 120, 123, 124, 126 Земельного кодексу України, беручи до уваги витяг з Державного земельного кадастру про земельну ділянку, номер витягу НВ-2610435972020 від 22.06.2020 року, витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності, номер запису про право власності/довірчої власності: 26200285 від 18.05.2018 року, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська pада

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити громадянці Скворцовій Лілії Дмитрівні технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для обслуговування нежитлової будівлі на вул. Б. Хмельницького, 51 а (код КВЦПЗ 03.07).
  2. Надати в оренду терміном на 5 (п’ять) років громадянці Скворцовій Лілії Дмитрівні земельну ділянку площею 0,0224 га (кадастровий номер: 2610400000:08:006:0002), на вул. Б. Хмельницького, 51а, для обслуговування нежитлової будівлі (код КВЦПЗ: 03.07 Для будівництва та обслуговування будівель торгівлі).
  3. Зобов’язати громадянку Скворцову Лілію Дмитрівну в місячний термін укласти договір оренди земельної ділянки та подати його на державну реєстрацію.
  4. Землекористувачу:
    4.1. за наявності сервітутів, передбачених ст. 99 Земельного кодексу України укласти договори сервітутного користування;
    4.2. забезпечити постійний доступ до існуючих на ділянках інженерних мереж для їх ремонту і обслуговування, дотримуватись правил використання земель в охоронній зоні мережі, не чинити перешкод при будівництві нових.
  5. Встановити, що орендна плата нараховується з моменту прийняття даного рішення.
  6. Внести зміни в земельно-кадастрові документи та Державний реєстр речових прав на нерухоме майно.
  7. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійну комісію міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології та посадову особу у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.

Міський голова                                                                                                                                                                                                                          Ігор Матвійчук