ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

LXXXI

Скликання:

VII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

30.07.2020

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    25
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    4
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 3319
Про концепцію теплопостачання м. Калуша

УКРАЇНА

КАЛУСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

30.07.2020 3319

Про концепцію теплопостачання
м. Калуша.
м.Калуш
(вісімдесят перша сесія сьомого демократичного скликання)

З метою забезпечення ефективного теплопостачання м. Калуша, керуючись ст.13 Закону України «Про теплопостачання», ст.7 Закону України «Про житлово-комунальні послуги» та ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Прийняти наступну концепцію теплопостачання м. Калуша:
    1. Визначити теплогенеруючу компанію ДП «Калуська ТЕЦ-НОВА» виробником та централізованим постачальником теплової енергії для всіх категорій споживачів м.Калуша, які отримують теплову енергію від Калуської ТЕЦ.
    2. Визначити ДП «Калуська ТЕЦ-НОВА» виробником та виконавцем послуг з централізованого опалення для об’єктів усіх форм власності м. Калуш, які отримують теплову енергію від Калуської ТЕЦ з 01.10.2020 року.
    3. Визначити КП «Водотеплосервіс» теплотранспортуючою організацією, що здійснює транспортування теплової енергії магістральними та місцевими (розподільчими) тепловими мережами, що є комунальною власністю територіальної громади м. Калуша.
    4. Встановити, що відносини між ДП «Калуська ТЕЦ-НОВА», як теплогенеруючою компанією, виробником та виконавцем послуг з централізованого опалення та КП «Водотеплосервіс», як теплотранспортуючою організацією, здійснюються виключно на договірних засадах.
    5. Встановити, що споживачі-власники, наймачі (орендарі) окремих приміщень багатоквартирних житлових будинків користуються послугами з централізованого опалення виключно на підставі укладених договорів з виконавцем відповідних послуг. При відмові таких споживачів від послуг від централізованого опалення , відключення від мереж централізованого опалення здійснюється в порядку, передбаченому чинним законодавством.
    6. Встановити, що власники, наймачі (орендарі) окремих будівель та споруд вправі використовувати теплову енергію для потреб опалення і технологічних потреб з приєднанням до існуючих теплових мереж виключно на підставі укладених договорів з централізованим постачальником теплової енергії (теплопостачальною організацією) або використовувати автономні системи теплозабезпечення.
  2. Комунальному підприємству «Водотеплосервіс» (Ігор Яковина) провести інвентаризацію теплових мереж та затвердити схему теплопостачання м. Калуша з нанесенням на картографію плану розміщення магістральних та місцевих (розподільчих) теплових мереж.
  3. Начальнику управління житлово-комунального господарства міської ради (Юрій Рекунов) та директору КП «Водотеплосервіс» (Ігор Яковина) до 31.12.2020 року забезпечити розробку, подання на погодження та затвердження Схеми теплопостачання м. Калуш, відповідно до Методичних рекомендацій з розроблення енерго- та екологоефективних схем теплопостачання населених пунктів України, затверджених наказом Міністерства будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства України від 26.04.2006 №147.
  4. Контроль за виконання рішення покласти на заступника міського голови Руслану Вайду.

Міський голова Ігор Матвійчук