ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

LXXXI

Скликання:

VII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

30.07.2020

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    26
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 3354
Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду підприємцю Мордуху В. В.

УКРАЇНА

КАЛУСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

30.07.2020 3354

Про надання дозволу на розроблення
проекту землеустрою щодо відведення
земельної ділянки в оренду підприємцю Мордуху В. В.
м.Калуш
(вісімдесят перша сесія сьомого демократичного скликання)

Розглянувши заяву підприємця Мордуха Володимира Володимировича про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та ст.ст. 12, 93, 120, 123 Земельного Кодексу України, Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності», беручи до уваги витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності, номер запису про право власності/довірчої власності: 36932204 від 16.06.2020 року, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Дати дозвіл підприємцю Мордуху Володимиру Володимировичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду орієнтовною площею 1,2523 га, на вул. Литвина, 30-С, для обслуговування виробничих будівель і споруд.

2. Зобов’язати підприємця Мордуха Володимира Володимировича подати на розгляд і затвердження міською радою проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду.

3. У документації із землеустрою передбачити обмеження у користуванні дорогами та проїздами.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійну комісію міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, посадову особу у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.

Міський голова                                                                                                                                                                                                                    Ігор Матвійчук