ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

LXXXI

Скликання:

VII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

30.07.2020

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    24
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    2
  • Не голосували
    4
  • Відсутні
    7

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 3334
Про затвердження проекту детального планування території для реконструкції стоматологічної клініки та службової квартири на проспекті Лесі Українки, 11 в м. Калуші.

УКРАЇНА

КАЛУСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

30.07.2020 3334

Про затвердження проекту
детального планування території
для реконструкції стоматологічної
клініки та службової квартири
на проспекті Лесі Українки, 11
в м. Калуші.
м.Калуш
(вісімдесят перша сесія сьомого демократичного скликання)

Керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,Земельним кодексом України,статтями 8, 10, 19, 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Наказом міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 16.11.2011 № 290 «Про затвердження Порядку розроблення містобудівної документації», враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, розглянувши заяву мешканця м. Калуша Кобути Віталія Ігоровича,про затвердження проекту детального планування території для реконструкції стоматологічної клініки та службової квартири на проспекті Лесі Українки, 11в м. Калуші, міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити проект детального планування території площею 0,0679 га для реконструкції стоматологічної клініки та службової квартири на проспекті Лесі Українки, 11 в м. Калуші. Передбачити заїзд до стоматологічної клініки зі сторони проспекту Лесі Українки.
  2. Управлінню архітектури та містобудування Калуської міської ради забезпечити оприлюднення проекту детального планування на офіційному сайті міської ради згідно з вимогами чинного законодавства.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови Галину Романко.

Міський голова                                             Ігор Матвійчук