ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

LXXXII

Скликання:

VII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

27.08.2020

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    26
  • Не підтримали
    1
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    6
  • Відсутні
    4

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 3423
Про продовження (поновлення) договорів оренди земельних ділянок суб’єктам підприємницької діяльності

УКРАЇНА

КАЛУСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

27.08.2020 3423

Про продовження (поновлення) договорів


оренди земельних ділянок суб’єктам
підприємницької діяльності
м. Калуш
( вісімдесят друга сесія сьомого демократичного скликання )

Розглянувши заяви землекористувачів щодо продовження (поновлення) договорів оренди земельних ділянок на новий строк, керуючись п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. ст. 12, 125 та 126 Земельного Кодексу України та Законом України «Про оренду землі», враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Продовжити (поновити) строк дії договорів оренди земельних ділянок суб’єктам підприємницької діяльності згідно з додатком.
  2. Зобов’язати землекористувачів, що зазначені в додатку, подати додаткові угоди до договорів оренди земельних ділянок на державну реєстрацію.
  3. В додаткових  угодах із землекористувачами передбачити пункт щодо сплати орендної плати за землю за період з моменту закінчення дії попереднього договору оренди і до дати укладення додаткової угоди.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійну комісію міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології та посадову особу у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.

 

Міський голова                                 Ігор Матвійчук