ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

LXXXII

Скликання:

VII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

27.08.2020

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    20
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    13
  • Відсутні
    4

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 3437
Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр. Балабан Н. В.

УКРАЇНА

КАЛУСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

27.08.2020 3437

Про надання дозволу на розроблення
проекту землеустрою щодо відведення
земельної ділянки в оренду
гр. Балабан Н. В.
м. Калуш
( вісімдесят друга сесія сьомого демократичного скликання )

Розглянувши заяву громадянки Балабан Наталії Василівни про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та ст.ст. 12, 93, 120, 123 Земельного Кодексу України, Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності», беручи до уваги витяг про реєстрацію права власності на нерухоме майно, номер витягу: 1130606 від 30.07.2003 року, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Дати дозвіл громадянці Балабан Наталії Василівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду, орієнтовною площею 0,1381 га, яка знаходиться на вул. Гната Мартинця, 26, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

2. Зобов’язати громадянку Балабан Наталію Василівну подати на розгляд і затвердження міською радою проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду.

3. У документації із землеустрою передбачити обмеження у користуванні дорогами та проїздами.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійну комісію міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, посадову особу у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.

Міський голова          Ігор Матвійчук