ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

LXXXII

Скликання:

VII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

27.08.2020

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    29
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    4
  • Відсутні
    4

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 3452
Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр.Кінашу В. І.

УКРАЇНА

КАЛУСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

27.08.2020 3452

Про надання дозволу на розроблення
проекту землеустрою щодо відведення
земельної ділянки в оренду
гр.Кінашу В. І.
м. Калуш
( вісімдесят друга сесія сьомого демократичного скликання )

Розглянувши заяву громадянина Кінаша Віталія Івановича про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та ст.ст. 12, 93, 120, 123 Земельного Кодексу України, Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності», беручи до уваги витяг про реєстрацію права власності на нерухоме майно, номер витягу: 9288030 від 15.12.2015 року, службову запису управління архітектури та містобудування, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Дати дозвіл громадянину Кінашу Віталію Івановичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду, орієнтовною площею 0,0366 га, яка знаходиться на пр. Лесі Українки, 11а, для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови.

2. Зобов’язати громадянина Кінаша Віталія Івановича подати на розгляд і затвердження міською радою проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду.

3. У документації із землеустрою передбачити обмеження у користуванні дорогами та проїздами.

4. Зобов’язати громадянина Кінаша В. І. облаштувати на земельній ділянці зазначеній у п. 1 цього рішення тротуар шириною 1 м з боку проїзної частини дороги з метою усунення перешкод у пересуванні мешканців міста Калуша по проспекті Лесі Українки.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійну комісію міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, посадову особу у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.

Міський голова                               Ігор Матвійчук