ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

LXXXII

Скликання:

VII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

27.08.2020

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    20
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    13
  • Відсутні
    3

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 3435
Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування ОСББ «ВУЛ.Б.ХМЕЛЬНИЦЬКОГО,52»

УКРАЇНА

КАЛУСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

27.08.2020 3435

Про надання дозволу на розроблення
проекту землеустрою щодо відведення
земельної ділянки у постійне користування ОСББ «ВУЛ.Б.ХМЕЛЬНИЦЬКОГО,52»
м. Калуш
( вісімдесят друга сесія сьомого демократичного скликання )

Розглянувши заяву ОБ’ЄДНАННЯ СПІВВЛАСНИКІВ БАГАТОКВАРТИРНОГО БУДИНКУ «ВУЛ.Б.ХМЕЛЬНИЦЬКОГО, 52» про надання дозволу на розроблення проекту відведення земельної ділянки (в постійне користування), керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та ст.ст. 12, 42, 92, 123 Земельного Кодексу України, Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності», враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Дати дозвіл ОБ’ЄДНАННЮ СПІВВЛАСНИКІВ БАГАТОКВАРТИРНОГО БУДИНКУ «ВУЛ. Б.ХМЕЛЬНИЦЬКОГО, 52» на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування орієнтовною площею 0,1825 га, яка знаходиться на вулиці Богдана Хмельницького, 52, для обслуговування багатоквартирного житлового будинку.

2. У документації із землеустрою передбачити обмеження у користуванні дорогами та проїздами.

3. Зобов’язати ОБ’ЄДНАННЯ СПІВВЛАСНИКІВ БАГАТОКВАРТИРНОГО БУДИНКУ «ВУЛ. Б.ХМЕЛЬНИЦЬКОГО, 52» подати на розгляд і затвердження міською радою проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійну комісію міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології та посадову особу у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.

Міський голова                     Ігор Матвійчук