ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

LXXXII

Скликання:

VII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

27.08.2020

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    25
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    7
  • Відсутні
    5

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

РІШЕННЯ: № 3438
Про відмову у наданні дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки громадянину Гур’єву М.Л.

УКРАЇНА

КАЛУСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

27.08.2020 3438

Про відмову у наданні дозволу
на виготовлення технічної документації
із землеустрою щодо поділу земельної ділянки громадянину Гур’єву М.Л.
м. Калуш
( вісімдесят друга сесія сьомого демократичного скликання )

Розглянувши заяву громадянина Гур’єва Миколи Леонідовича про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки без зміни цільового призначення, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст. 12, 79¹, 93, 123 Земельного Кодексу України, та ст. ст. 25, 56 «Закону України про землеустрій», враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська pада

ВИРІШИЛА:

  1. Відмовити громадянину Гур’єву Миколі Леонідовичу у наданні дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки площею 0,0880 га (кадастровий номер: 2610400000:15:001:0050), яка знаходиться на вул.Гната Мартинця, бокс А, масив № 1, без зміни цільового призначення на земельні ділянки:

- площею 0,0585 га;

- площею 0,0295 га.

2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійну комісію міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, посадову особу у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.

Міський голова     Ігор Матвійчук