ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

LXXXV

Скликання:

VII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

28.09.2020

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    23
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    12

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 3515
Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування ГРОМАДСЬКІЙ ОРГАНІЗАЦІЇ «КАЛУСЬКА МІСЬКРАЙОННА ОРГАНІЗАЦІЯ ІНВАЛІДІВ ТА УЧАСНИКІВ АТО»

УКРАЇНА

КАЛУСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

28.09.2020 № 3515

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки
у постійне користування
ГРОМАДСЬКІЙ ОРГАНІЗАЦІЇ
«КАЛУСЬКА МІСЬКРАЙОННА ОРГАНІЗАЦІЯ ІНВАЛІДІВ ТА УЧАСНИКІВ АТО»
м.Калуш
(вісімдесят п’ята сесія сьомого демократичного скликання)

Розглянувши заяву ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ «КАЛУСЬКА МІСЬКРАЙОННА ОРГАНІЗАЦІЯ ІНВАЛІДІВ ТА УЧАСНИКІВ АТО» про надання у постійне користування земельної ділянки, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та ст.ст. 12, 92, 123, 125, 126 Земельного кодексу України, беручи до уваги рішення міської ради від 23.05.2019 № 2337 «Про затвердження проекту детального планування території обмеженої бульваром Незалежності, проспектом Лесі Українки, вул. Євшана та річкою Сівка в м. Калуші», висновок про розгляд документації із землеустрою від 18.08.2020 №12290/82-20 виданий ГУ Держгеокадастру у Львівській області, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська pада

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити ГРОМАДСЬКІЙ ОРГАНІЗАЦІЇ «КАЛУСЬКА МІСЬКРАЙОННА ОРГАНІЗАЦІЯ ІНВАЛІДІВ ТА УЧАСНИКІВ АТО» проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку в районі вулиці Євшана, в межах міста Калуша (код КВЦПЗ 02.03).
  1. Надати у постійне користування ГРОМАДСЬКІЙ ОРГАНІЗАЦІЇ «КАЛУСЬКА МІСЬКРАЙОННА ОРГАНІЗАЦІЯ ІНВАЛІДІВ ТА УЧАСНИКІВ АТО» земельну ділянку площею 0,3461 га (кадастровий номер 2610400000:10:006:0089), яка знаходиться на в районі вулиці Євшана, для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку (код КВЦПЗ: 02.03 Для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку).
  2. Зобов’язати ГРОМАДСЬКУ ОРГАНІЗАЦІЮ «КАЛУСЬКА МІСЬКРАЙОННА ОРГАНІЗАЦІЯ ІНВАЛІДІВ ТА УЧАСНИКІВ АТО» провести реєстрацію права постійного користування даною земельною ділянкою відповідно до вимог чинного законодавства.
  3. Землекористувачу:
    3.1. За наявності сервітутів, передбачених ст. 99 Земельного кодексу України укласти договір сервітутного користування;
    3.2.Забезпечити постійний доступ до існуючих на ділянках інженерних мереж для їх ремонту і обслуговування, дотримуватись правил використання земель в охоронній зоні мережі, не чинити перешкод при будівництві нових.
  4. Внести зміни в земельно-кадастрові документи та Державний реєстр речових прав на нерухоме майно.
  5. Контроль за виконанням рішення покласти на посадову особу у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.

Міський голова                  Ігор Матвійчук