ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

LXXXV

Скликання:

VII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

28.09.2020

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    19
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    17

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 3505
Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення ФОП Яковенку І.С.

УКРАЇНА

КАЛУСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

28.09.2020 № 3505

Про надання дозволу на проведення
експертної грошової оцінки
земельної ділянки
несільськогосподарського призначення
ФОП Яковенку І.С.
м.Калуш
(вісімдесят п’ята сесія сьомого демократичного скликання)

Розглянувши заяву підприємця Яковенка Ігоря Станіславовича про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення, керуючись Конституцією України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. ст. 12, 128 Земельного Кодексу України, беручи до уваги витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права, номер запису про інше речове право: 14956973 від 07.06.2016 року, витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності, номер запису про право власності: 14956870 від 07.06.2016 року, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська рада

ВИРІШИЛА :

  1. Дати дозвіл підприємцю Яковенку Ігорю Станіславовичу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 0,0087 га (кадастровий номер 2610400000:08:013:0040), яка знаходиться на вул. Ринкова, для обслуговування будівлі комерційного призначення (код КВЦПЗ 03.07).
  2. Доручити міському голові Матвійчуку І.В. укласти із підприємцем Яковенком Ігорем Станіславовичем договір про сплату авансового внеску в рахунок оплати ціни земельної ділянки.
  3. Землекористувачу:
    3.1. За наявності сервітутів, передбачених ст. 99 Земельного кодексу України укласти договір сервітутного користування;
    3.2.Забезпечити постійний доступ до існуючих на ділянках інженерних мереж для їх ремонту і обслуговування, дотримуватись правил використання земель в охоронній зоні мережі, не чинити перешкод при будівництві нових.
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійну комісію з питань власності, житлово-комунального господарства та екології та заступника міського голови у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.

Міський голова                            Ігор Матвійчук