ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

LXXXV

Скликання:

VII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

24.09.2020

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    27
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 3478
Про внесення змін в рішення Калуської міської ради від 10.08.2006р № 62 “Про Методику розрахунку орендної плати та порядок надання в оренду комунального майна територіальної громади м. Калуша”

УКРАЇНА

КАЛУСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

24.09.2020 № 3478

Про внесення змін в рішення
Калуської міської ради від 10.08.2006р № 62 “Про Методику розрахунку орендної плати та порядок надання в оренду комунального майна територіальної громади м. Калуша”
м.Калуш
(вісімдесят п’ята сесія сьомого демократичного скликання)

Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про оренду державного та комунального майна» розглянувши звернення начальника управління комунальної власності Калуської міської ради Олександра Челядина, беручи до уваги рекомендацію постійної комісій міської ради комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська рада

ВИРІШИЛА :

  1. Пункт 1 рішення Калуської міської ради від 27.04.2010 № 1165 «Про внесення змін до рішення Калуської міської ради від 10.08.2006 р № 62 “Про Методику розрахунку орендної плати та порядок надання в оренду комунального майна територіальної громади м. Калуша» вважати таким, що втратив чинність.
  2. Пункт 3 рішення Калуської міської ради від 10.08.2006р № 62 “Про Методику розрахунку орендної плати та порядок надання в оренду комунального майна територіальної громади м. Калуша” викласти в редакції:

«3. Визначити орендодавцем комунального майна Калуської міської об’єднаної територіальної громади Управління комунальної власності Калуської міської ради” за винятком майна переданого в короткотермінову одноразову оренду:

  1. нерухомого комунального майна, що передається в оренду для організації та проведення науково-практичних, культурних, мистецьких, громадських, суспільних та політичних заходів - на строк, що не перевищує п’яти календарних днів протягом шести місяців, а також щодо майна, яке передається суб’єктам виборчого процесу для проведення публічних заходів (зборів, дебатів, дискусій) під час та на період виборчої кампанії;
  2. нерухомого комунального майна для організації та проведення науково-практичних, культурних, мистецьких, громадських, суспільних та політичних заходів - на строк, що не перевищує 30 календарних днів протягом одного року щодо кожного орендаря, якщо балансоутримувачем є державне або комунальне підприємство, установа, організація, що здійснює діяльність з організування конгресів і торговельних виставок.

Орендодавцями майна вказаного п.п. 2а, 2б визначити його балансоутримувачів.»

  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Руслану Вайду.
 

Міський голова                        Ігор Матвійчук