ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

LXXXV

Скликання:

VII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

28.09.2020

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    23
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    12

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 3542
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) ТОВ «ОРМЕТПРОМ», ТОВ «КАЛУШТРАНСБУД», ПП «ТРАНС-ЄВРОБУД»

УКРАЇНА

КАЛУСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

28.09.2020 № 3542

Про надання дозволу на виготовлення
технічної документації із землеустрою
щодо встановлення (відновлення) меж
земельної ділянки в натурі (на місцевості) ТОВ «ОРМЕТПРОМ», ТОВ «КАЛУШТРАНСБУД»,
ПП «ТРАНС-ЄВРОБУД»
м.Калуш
(вісімдесят п’ята сесія сьомого демократичного скликання)

Розглянувши заяву ТОВ «ОРМЕТПРОМ», ТОВ «КАЛУШТРАНСБУД», ПП «ТРАНС-ЄВРОБУД» про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та ст.ст. 12, 93, 120, 123 Земельного кодексу України, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Дати дозвіл ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ОРМЕТПРОМ», ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «КАЛУШТРАНСБУД» та ПРИВАТНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «ТРАНС-ЄВРОБУД» на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,6927 га, (кадастровий номер: 2610400000:07:001:0019), яка знаходиться на вул. Окружна, 1а, для обслуговування виробничої бази (код КВЦПЗ 11.02).

2. Зобов’язати ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ОРМЕТПРОМ», ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «КАЛУШТРАНСБУД» та ПРИВАТНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ТРАНС-ЄВРОБУД» подати на розгляд і затвердження міською радою технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для надання в оренду.

3. У документації із землеустрою передбачити обмеження у користуванні дорогами та проїздами.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійну комісію міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології та посадову особу у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.

Міський голова        Ігор Матвійчук