ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

LXXXVI

Скликання:

VII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

29.10.2020

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    25
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    4
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 3583
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки громадянину Гур’єву М. Л.

УКРАЇНА

КАЛУСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

29.10.2020 № 3583

Про надання дозволу на виготовлення
технічної документації із землеустрою
щодо поділу земельної ділянки
громадянину Гур’єву М. Л.
м.Калуш
(вісімдесят шоста сесія сьомого демократичного скликання)

Розглянувши заяву громадянина Гур’єва Миколи Леонідовича про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки без зміни цільового призначення, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст. 12, 79¹, 93, 123 Земельного кодексу України, та ст. ст. 25, 56 «Закону України про землеустрій», беручи до уваги витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності, номер запису про право власності/довірчої власності: 27544209 від 17.08.2018 року, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська pада

ВИРІШИЛА:

  1. Дати дозвіл громадянину Гур’єву Миколі Леонідовичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки площею 0,0880 га (кадастровий номер: 2610400000:15:001:0050), яка знаходиться на вул. Г.Мартинця, бокс А, масив № 1, без зміни цільового призначення на земельні ділянки:

- площею 0,0585 га.;

- площею 0,0295 га.

2. У документації із землеустрою передбачити обмеження у користуванні дорогами та проїздами відповідно до поданих графічних матеріалів.

3. Зобов’язати громадянина Гур’єва Миколу Леонідовича подати на розгляд і затвердження міською радою технічну документацію із землеустрою щодо поділу земельної ділянки.

4. Встановити, що питання щодо затвердження технічної документації із землеустрою на земельні ділянки, зазначені в п. 1 цього рішення будуть розглядатися міською радою за умови подання відповідних документів на земельні ділянки загальною площею 0,0880 га.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійну комісію міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, посадову особу у відповідності до розподілу функціональних обов’язків.

Міський голова              Ігор Матвійчук