ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

II

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

10.12.2020

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    36
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    2

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 66
Про заміну сторони орендодавця в договорах оренди землі в межах населених пунктів 

УКРАЇНА
КАЛУСЬКА  МІСЬКА  РАДА
РІШЕННЯ
10.12.2020     №   66  
 
Про заміну сторони орендодавця в договорах оренди землі в межах населених пунктів 
 
м.Калуш
(друга  сесія  восьмого
демократичного скликання)
 
   
 
                У зв’язку із входженням Боднарівської, Голинської, Копанківської, Ріп’янської, Пійлівської та Тужилівської сільських рад до Калуської міської територіальної громади керуючись Цивільним, Господарським Кодексами України,  Законом України «Про оренду землі», ст. 12 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 148-1 Земельного кодексу України,розпорядженням Кабінету Міністрів України від 12.06.2020 року №714-р, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська рада
ВИРІШИЛА:
 
  1. Замінити сторону орендодавця в договорах оренди землі, укладених Боднарівською, Голинською, Копанківською, Ріп’янською, Пійлівською та Тужилівською сільськими радами на Калуську міську раду шляхом укладення додаткових угод до таких договорів оренди землі в межах населених пунктів .
  2. Привести умови договорів оренди землі в яких замінюється орендодавець у відповідність до норм чинного законодавства з урахуванням діючої нормативної грошової оцінки земель.
  3. Управлінню земельних відносин Калуської міської ради розробити на виконання п.1 та п.2 цього рішення додаткові угоди до договорів оренди землі та направити їх на адресу орендарів.
  4. Доручити міському голові підписати додаткові угоди на виконання цього рішення.
  5. У разі зволікання орендарями в укладенні додаткових угод до договорів оренди землі,розроблених на виконання цього рішення,Управлінню земельних відносин Калуської міської ради провести претензійно позовну роботу з даного питання.
  6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.
 
Міський голова                                                                               Андрій Найда