ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

IV

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

23.12.2020

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    33
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    3

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 177
Про відмову у наданні дозволу на розроблення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду громадянину Клапі Я. І.

УКРАЇНА

КАЛУСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

23.12.2020 № 177

Про відмову у наданні дозволу на
розроблення проєктів землеустрою
щодо відведення земельних ділянок
в оренду громадянину Клапі Я. І.
м.Калуш
(четверта сесія восьмого
демократичного скликання)

Розглянувши заяви громадянина Клапи Ярослава Івановича про надання дозволу на розроблення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду, керуючись ст. 12 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та ст.ст. 12, 123 Земельного кодексу України, Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності», беручи до уваги службову записку управління архітектури та містобудування від 25.09.2020 № 02-03/167, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Відмовити громадянину Клапі Ярославу Івановичу у наданні дозволу на розроблення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду орієнтовною площею 0,2914 га та орієнтовною площею 0,0050 га, для обслуговування свинарника, які знаходяться в м. Калуші на вулиці Залісся, 11, на підставі ч. 3 ст. 123 Земельного кодексу України, у зв’язку з невідповідністю місця розташування об’єкта вимогам п.3 ст.24 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності».

2. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.

Міський голова                                                                                                                 Андрій Найда