ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

VII

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

28.01.2021

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    26
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    6
  • Відсутні
    7

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 235
Про надання дозволу на розроблення проекту детального планування території та проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється ОСББ «Лесі Українки 44»

УКРАЇНА

КАЛУСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

28.01.2021 235

Про надання дозволу на розробленняпроекту детального планування території та
проєкту землеустрою щодо відведення
земельної ділянки цільове призначення
якої змінюється ОСББ «Лесі Українки 44»
м.Калуш
(сьома сесія восьмого
демократичного скликання)

Розглянувши заяву ОСББ «Лесі Українки 44» про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та ст.ст. 12, 20, 42, 92, 123 Земельного кодексу України, Законом України «Про землеустрій», законом України «Про регулювання містобудівної діяльності», враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська pада

ВИРІШИЛА:

  1. Дати дозвіл ОБЄДНАННЮ СПІВВЛАСНИКІВ БАГАТОКВАРТИРНОГО БУДИНКУ «Лесі Українки 44»:
    1.1. на розробку проекту детального планування території площею 0,0233 га (кадастровий номер: 2610400000:10:007:0031), яка знаходиться на проспекті Лесі Українки, 44 в м.Калуші, для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури.
    1.1.1. Визначити замовником розроблення містобудівної документації виконавчий комітет Калуської міської ради;
    1.1.2. Управлінню архітектури та містобудування оприлюднити в засобах масової інформації це рішення та подати на розгляд міської ради детальний план території для затвердження.
    1.2. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється з земель для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (код КВЦПЗ 03.07) у землі для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури (код КВЦПЗ 02.10) площею 0,0233 га (кадастровий номер: 2610400000:10:007:0031), яка знаходиться на проспекті Лесі Українки,44 м. Калуш.
  2. У документації із землеустрою передбачити обмеження у користуванні дорогами та проїздами.
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.

                        Міський голова                                                                                                                 Андрій Найда