ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

IX

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

25.02.2021

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    32
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    5

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 313
Про затвердження  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки цільове призначення якої змінюється із земель для ведення особистого селянського господарства у  землі будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Луговому І. М.

  УКРАЇНА
КАЛУСЬКА  МІСЬКА  РАДА
РІШЕННЯ
 25.02.2021     №   313 
 Про затвердження  проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки цільове призначення якої змінюється із земель для ведення особистого селянського господарства у  землі будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Луговому І. М. 
м.Калуш
(дев’ята  сесія восьмого
демократичного скликання)
 
   
            Розглянувши заяву громадянина Лугового Ігоря Миколайовича про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється та проєкт землеустрою, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст.ст. 12, 20, 123, 186-1 Земельного кодексу України, Законом України «Про землеустрій», Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності», беручи до уваги рішення Ріп’янської сільської ради від 20.10.2020 року № 8-32/2020 «Про затвердження детального плану території для БОЖБ та господарських будівель в с. Мислів», висновок управління містобудування та архітектури департаменту розвитку громад та територій, дорожнього, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури Івано-Франківської обласної державної адміністрації від 05.01.2021 №3, висновок про розгляд документації із землеустрою від 12.01.2021 № 455/82-21 виданий ГУ Держгеокадастру у Тернопільській області, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська pада 
ВИРІШИЛА:
 
            1. Затвердити громадянину Луговому Ігорю Миколайовичу проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється із земель для ведення особистого селянського господарства у землі для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), яка знаходиться в селі Мислів, Калуського району Івано-Франківської області (код КВЦПЗ 02.01).
           2. Змінити цільове призначення земельної ділянки площею 0,1451 га, кадастровий номер 2622886002:03:002:0010, яка знаходиться в селі Мислів, Калуського району Івано-Франківської області із земель для ведення особистого селянського господарства у землі для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (код КВЦПЗ 02.01) громадянину Луговому Ігорю Миколайовичу.
           3. Наявні обмеження у використанні земельної ділянки площею 0,1451 га, кадастровий номер 2622886002:03:002:0010 – охоронна зона навколо (вздовж) об’єкта енергетичної системи (01.05) площею 0,0177 га.
           4. Землекористувачу земельної ділянки:
            4.1. За наявності сервітутів, передбачених ст. 99 Земельного кодексу України укласти договори сервітутного користування;  
            4.2. Забезпечити постійний доступ до існуючих на ділянках інженерних мереж для їх ремонту і обслуговування, дотримуватись правил використання земель в охоронній зоні мережі, не чинити перешкод при будівництві нових.
            5. Внести зміни в земельно-кадастрові документи та Державний реєстр речових прав на нерухоме майно.
            6. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та  постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.
 
 
 
Міський голова                                                                         Андрій Найда