ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

IX

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

25.02.2021

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    31
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    5

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 314
Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється гр. Шидлось Г. В.


УКРАЇНА
КАЛУСЬКА  МІСЬКА  РАДА
РІШЕННЯ


 25.02.2021     №   314 
 Про затвердження  проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки цільове призначення якої змінюється гр. Шидлось Г. В. м.Калуш
(дев’ята  сесія восьмого
демократичного скликання)
 
   
            Розглянувши заяву громадянки Шидлось Галини Володимирівни про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється та проект землеустрою, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст.ст. 12, 20, 123, 125, 126, 186-1 Земельного кодексу України, Законом України «Про землеустрій», беручи до уваги висновок управління архітектури та містобудування Калуської міської ради від 18.12.2020 №02-03/225, висновок про розгляд документації із землеустрою від 18.01.2021 № 1098/82-21 виданий ГУ Держгеокадастру у Рівненській області, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська pада 
ВИРІШИЛА:
            1. Затвердити громадянці Шидлось Галині Володимирівні проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється із земель для ведення особистого селянського господарства у землі для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на вул. Смольського, 14, в межах м. Калуша, Івано-Франківської області (код КВЦПЗ 02.01).
           2. Змінити цільове призначення земельної ділянки площею 0,0057 га, кадастровий номер 2610400000:34:002:0047, на вул. Смольського, 14, в межах м. Калуша, Івано-Франківської області із земель для ведення особистого селянського господарства (код КВЦПЗ 01.03) у землі для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (код КВЦПЗ 02.01) громадянці Шидлось Галині Володимирівні.
            3. Землекористувачу земельної ділянки:
            3.1. За наявності сервітутів, передбачених ст. 99 Земельного кодексу України укласти договори сервітутного користування;   
            3.2. Забезпечити постійний доступ до існуючих на ділянках інженерних мереж для їх ремонту і обслуговування, дотримуватись правил використання земель в охоронній зоні мережі, не чинити перешкод при будівництві нових.
            4. Внести зміни в земельно-кадастрові документи та Державний реєстр речових прав на нерухоме майно.
            5. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та  постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.
 
 
Міський голова                                                                         Андрій Найда