ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

X

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

25.03.2021

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    30
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    5

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 377
Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою  щодо відведення земельних ділянок в оренду ТзОВ «СП БУДУЧНІСТЬ»

УКРАЇНА

КАЛУСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

25.03.2021 377

Про надання дозволу на розроблення
проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду
ТзОВ «СП БУДУЧНІСТЬ»
м.Калуш
(десята сесія восьмого
демократичного скликання)

Розглянувши заяви ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «СП БУДУЧНІСТЬ» про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок (в оренду), керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та ст.ст. 12, 93, 120, 123 Земельного кодексу України, беручи до уваги витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності, номер запису про право власності/довірчої власності:32459350 від 17.07.2019 року, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Дати дозвіл ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «СПІЛЬНЕ ПІДПРЄМСТВО «БУДУЧНІСТЬ» на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду:

1.1. орієнтовною площею 1,0800 га, яка знаходиться на вул. Івано-Франківська, 2-г, м. Калуш, для обслуговування будівлі реммайстерні;

1.2. орієнтовною площею 0,5526 га, яка знаходиться на вул. Івано-Франківська, 2-а, м. Калуш, для виробничого приміщення КПП.

2. Зобов’язати ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «СПІЛЬНЕ ПІДПРЄМСТВО «БУДУЧНІСТЬ» подати на розгляд і затвердження міською радою проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду.

3. У документаціях із землеустрою передбачити обмеження у користуванні дорогами та проїздами.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.

Міський голова                                                                                                                                Андрій Найда