ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

X

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

25.03.2021

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    32
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    5

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 373
Про надання дозволів на проведення експертних грошових оцінок земельних ділянок несільськогосподарського призначення суб’єктам господарської діяльності (Онофришин В.Р.)

УКРАЇНА

КАЛУСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

25.03.2021 373

Про надання дозволів на проведення експертних грошових оцінок
земельних ділянок несільськогосподарського призначення
суб’єктам господарської діяльності
(Онофришин В.Р.)
м.Калуш
(десята сесія восьмого
демократичного скликання)

Розглянувши заяву Онофришин Вікторії Романівни про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення, керуючись Конституцією України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. ст. 12, 128 Земельного Кодексу України, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська рада

ВИРІШИЛА :

  1. Дати дозвіл на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення громадянці Онофришин Вікторії Романівні земельна ділянка площею 0,6962 га (кадастровий номер 2610400000:17:002:0051), яка знаходиться на вул. Сівецька, 81а, м. Калуш, для будівництва та обслуговування адміністративно-виробничих будівель (код КВЦПЗ 11.02).
  2. Доручити міському голові укласти з громадянкою Онофришин Вікторією Романівною договір про сплату авансового внеску в рахунок оплати ціни земельної ділянки.
  3. Землекористувачам:
    3.1. За наявності сервітутів, передбачених ст. 99 Земельного кодексу України укласти договір сервітутного користування;
    3.2.Забезпечити постійний доступ до існуючих на ділянках інженерних мереж для їх ремонту і обслуговування, дотримуватись правил використання земель в охоронній зоні мережі, не чинити перешкод при будівництві нових.
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; питань власності, житлово-комунального господарства та екології.

Міський голова                                                                                                           Андрій Найда