ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XII

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

28.04.2021

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    30
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 491
Про вихід з членів ОСГ (гр. Гулянича Р.П.) 

УКРАЇНА

КАЛУСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

28.04.2021 491

Про вихід з членів ОСГ
(гр. Гулянича Р.П.)
м.Калуш
(дванадцята сесія восьмого
демократичного скликання)

Розглянувши заяву громадянина Гулянича Романа Павловича про припинення його членства в особистому селянському господарстві, керуючись ст. 11 Закону України «Про особисте селянське господарство», Порядком обліку особистих селянських господарств сільськими, селищними та міськими радами, затвердженого наказом Міністерством економічного розвитку і торгівлі України від 14.04.2017 №572 та Інструкцією з ведення погосподарського обліку в сільських, селищних та міських радах, затвердженою наказом Державної служби статистики України від 11.04.2016 № 56, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська рада

ВИРІШИЛА :

  1. Вивести із членів особистого селянського господарства громадянина Гулянича Романа Павловича, який проживає за адресою: вул. Богдана Хмельницького, 36, в с. Тужилів, за даним господарством числиться земельна ділянка площею 0,57 га з цільовим призначенням для ведення особистого селянського господарства.
  2. Доручити Управлінню земельних відносин видати громадянину Гуляничу Роману Павловичу довідку про те, що він не є членом особистого селянського господарства.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; постійну комісію з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.

Міський голова                                                                                                                                                             Андрій Найда