ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XIII

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

27.05.2021

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    27
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    5
  • Відсутні
    7

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 553
Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду громадянину Дзундзі В. С.

УКРАЇНА
КАЛУСЬКА  МІСЬКА  РАДА

РІШЕННЯ

27.05.2021     №   553

 Про надання дозволу на розроблення                  
проєкту землеустрою щодо відведення                 
земельної ділянки в оренду
громадянину Дзундзі В. С
м.Калуш
(тринадцята сесія восьмого
демократичного скликання)


 
            Розглянувши заяву громадянина Дзундзи Василя Степановича про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (в оренду), керуючись  Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст.ст. 12, 93, 120,  123 Земельного кодексу України, беручи до уваги витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності, номер запису про право власності/довірчої власності: 41414192 від 07.04.2021, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада
ВИРІШИЛА:
 
              1. Дати дозвіл громадянину Дзундзі Василю Степановичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду орієнтовною площею 0,9932 га, яка знаходиться на вул. Лесі Українки, 32б, село Студінка, для обслуговування адміністративної будівлі.
          2. Зобов’язати громадянина Дзундзу Василя Степановича подати на розгляд і затвердження міською радою проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду.
           3. У документації із землеустрою передбачити обмеження у користуванні дорогами та проїздами.
           4. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та  постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.
 
 
 
Міський голова                                                                             Андрій Найда