ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XIII

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

27.05.2021

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    29
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 567
Про продовження (поновлення) договору оренди земельної  ділянки гр. Квятковській М. В.

УКРАЇНА
КАЛУСЬКА  МІСЬКА  РАДА
РІШЕННЯ

27.05.2021     №   567

Про продовження (поновлення) договору оренди земельної  ділянки гр. Квятковській М. В

м.Калуш
                     (тринадцята сесія восьмого
                      демократичного скликання)

 

 

            Розглянувши заяву громадянки Квятковської Мар’яни Василівни щодо продовження (поновлення) договору оренди землі на новий строк, керуючись  п. 34 ч. 1 ст. 26  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. ст. 12, 125 та 126 Земельного Кодексу України та Законом України «Про оренду землі», враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська рада

 
ВИРІШИЛА:
 
1.  Продовжити (поновити) термін дії договору оренди землі, номер запису про інше речове право: 3433926 від 19.11.2013 року укладеного між Калуською міською радою та громадянкою Квятковською Мар’яною Василівною на земельну ділянку площею 0,0800 га (кадастровий номер: 2610400000:37:002:0074) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, яка знаходиться в м. Калуш на вулиці Яворського, 41 терміном на 5 років .
 
2. Зобов’язати громадянку Квятковську Маряну Василівну подати додаткову угоду до договору оренди земельної ділянки на державну реєстрацію.
 
        3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.
 
 

Міський голова                                                                         Андрій Найда