ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XV

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

24.06.2021

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    21
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    5
  • Відсутні
    13

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 632
Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду громадянці Ковальчик О. Ю.

УКРАЇНА

КАЛУСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

24.06.2021 632

Про надання дозволу на розроблення
проекту землеустрою щодо відведення
земельної ділянки в орендугромадянці Ковальчик О. Ю.
м.Калуш
(п’ятнадцята сесія восьмого
демократичного скликання)

Розглянувши заяву громадянки Ковальчик Оксани Юріївни про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (в оренду), керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та ст.ст. 12, 93, 120, 123 Земельного кодексу України, беручи до уваги Витяг про реєстрацію права власності на нерухоме майно, номер запису: 353р в книзі: 4р від 02.10.2007 року, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Дати дозвіл громадянці Ковальчик Оксані Юріївні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду орієнтовною площею 0,0505 га, яка знаходиться на вул. Панаса Мирного, 5А, село Студінка, для обслуговування нежитлового приміщення побуткомбінату.

2. Зобов’язати громадянку Ковальчик Оксану Юріївну подати на розгляд і затвердження міською радою проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду.

3. У документації із землеустрою передбачити обмеження у користуванні дорогами та проїздами.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.

Міський голова                                                                                                                   Андрій Найда