ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XVI

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

29.07.2021

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    29
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 704
Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду підприємцю Паращак О. І.

УКРАЇНА

КАЛУСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

29.07.2021 704

Про надання дозволу на розроблення
проекту землеустрою щодо відведення
земельної ділянки в орендупідприємцю Паращак О. І.
м.Калуш

(шістнадцята сесія восьмого
демократичного скликання)

Розглянувши заяву підприємця Паращак Олександри Іванівни про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (в оренду), керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та ст.ст. 12, 93, 120, 123 Земельного кодексу України, беручи до уваги витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності, номер запису про право власності/довірчої власності: 39765174 від 15.12.2020 року, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Дати дозвіл підприємцю Паращак Олександрі Іванівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду орієнтовною площею 0,0431 га, яка знаходиться на вул. Богдана Хмельницького, 15, село Тужилів, для обслуговування приміщення крамниці.

2. Зобов’язати підприємця Паращак Олександру Іванівну подати на розгляд і затвердження міською радою проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду.

3. У документації із землеустрою передбачити обмеження у користуванні дорогами та проїздами.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.

Секретар міської ради                                                                                                                                                  Віктор Гільтайчук