ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XVII

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

26.08.2021

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    26
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    7
  • Відсутні
    6

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 784
Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду підприємцю Луговому Я. Л.

УКРАЇНА

КАЛУСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

26.08.2021 784

Про надання дозволу на розроблення
проекту землеустрою щодо відведення
земельної ділянки в оренду підприємцю Луговому Я. Л.
м.Калуш
(сімнадцята сесія восьмого
демократичного скликання)

Розглянувши заяву підприємця Лугового Ярослава Любомировича про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (в оренду), керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та ст.ст. 12, 93, 120, 123 Земельного кодексу України, беручи до уваги витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності, номер запису про право власності/довірчої власності: 31312727 від 19.04.2019 року, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Дати дозвіл підприємцю Луговому Ярославу Любомировичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду орієнтовною площею 0,2868 га, яка знаходиться за межами населеного пункту села Копанки, на вул. Довбуша,8є, для обслуговування викуплених нежитлових приміщень.

2. Зобов’язати підприємця Лугового Ярослава Любомировича подати на розгляд і затвердження міською радою проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду.

3. У документації із землеустрою передбачити обмеження у користуванні дорогами та проїздами.

4. Управлінню земельних відносин Калуської міської ради провести претензійно-позовну роботу щодо стягнення безпідставно збережених коштів за користування земельною ділянкою комунальної власності площею 0,2868 га, яка знаходиться за межами населеного пункту села Копанки, на вул. Довбуша, 8є без правовстановлюючих документів.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.

Міський голова                                                                                                                               Андрій Найда