ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XVII

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

26.08.2021

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    26
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    7
  • Відсутні
    6

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 787
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці Онофришин В. Р.

УКРАЇНА

КАЛУСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

26.08.2021 787

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою
щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)громадянці Онофришин В. Р.
м.Калуш
(сімнадцята сесія восьмого
демократичного скликання)

Розглянувши заяву громадянки Онофришин Вікторії Романівни про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та ст. ст. 12, 93, 120, 123 Земельного кодексу України, беручи до уваги витяг з Державного земельного кадастру про земельну ділянку, номер витягу: НВ- 9900953742021 від 14.07.2021 року, витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності, номер запису про право власності/довірчої власності: 43020944 від 17.07.2021 року, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Дати дозвіл громадянці Онофришин Вікторії Романівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,6560 га, (кадастровий номер: 2610400000:09:002:0020), яка знаходиться на вул. Фабрична, 4, м. Калуш, для обслуговування нежитлової будівлі (код КВЦПЗ 03.15 Для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови).

2. Зобов’язати громадянку Онофришин Вікторію Романівну подати на розгляд і затвердження міською радою технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для надання в оренду.

3. У документації із землеустрою передбачити обмеження у користуванні дорогами та проїздами.

4. Управлінню земельних відносин Калуської міської ради провести претензійно-позовну роботу щодо стягнення безпідставно збережених коштів за користування земельною ділянкою комунальної власності площею 0,6560 га, яка знаходиться на вул. Фабрична, 4, м. Калуш без правовстановлюючих документів.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.

Міський голова                                                                                                                            Андрій Найда