ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XVII

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

26.08.2021

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    27
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    6
  • Відсутні
    6

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 785
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину Досяку Р. М.

УКРАЇНА

КАЛУСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

26.08.2021 785

Про надання дозволу на виготовленнятехнічної документації із землеустроющодо встановлення (відновлення) межземельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину Досяку Р.М. м.Калуш

(сімнадцята сесія восьмого
демократичного скликання)

Розглянувши заяву громадянина Досяка Романа Миколайовича про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та ст.ст. 12, 93, 120, 123 Земельного Кодексу України, беручи до уваги витяг з Державного земельного кадастру про земельну ділянку, номер витягу: НВ-2612222372021 від 12.08.2021 року, витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності, номер запису про право власності: 36223500 від 09.04.2020 року, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська pада

ВИРІШИЛА:

  1. Дати дозвіл громадянину Досяку Роману Миколайовичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,1500 га (кадастровий номер: 2622881601:01:008:0155), яка знаходиться на вул. 600-річчя Голиня в с. Голинь для реконструкції АЗС під автомийку, шиномонтаж та стоянку для продажу автотранспорту (код КВЦПЗ: 03.15)
  2. Зобов’язати громадянина Досяка Романа Миколайовича подати на розгляд і затвердження міською радою технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для надання в оренду.
  3. У документації із землеустрою передбачити обмеження у користуванні дорогами та проїздами.
  4. Управлінню земельних відносин Калуської міської ради провести претензійно-позовну роботу щодо стягнення безпідставно збережених коштів за користування земельною ділянкою комунальної власності площею 0,1500 га , яка знаходиться на вул. 600-річчя Голиня в с.Голинь без правовстановлюючих документів.
  5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.

Міський голова                                                                                                                                         Андрій Найда