ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XIX

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

29.09.2021

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    26
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    13

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 897
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення городництва в оренду громадянину Бучинському М.Я.

УКРАЇНА

КАЛУСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

29.09.2021 897

Про надання дозволу на виготовлення
технічної документації із землеустрою
щодо встановлення(відновлення) меж
земельної ділянки в натурі (на місцевості)
для ведення городництва в оренду
громадянину Бучинському М.Я.
м.Калуш
(дев’ятнадцята сесія восьмого
демократичного скликання)

Розглянувши заяву громадянина Бучинського Мирослава Яремовича про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в оренду для ведення городництва, керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та ст. 12, 36, 81 Земельного Кодексу України, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, та постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська pада

ВИРІШИЛА:

  1. Надати громадянину Бучинському Мирославу Яремовичу дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в оренду для ведення городництва, площею 0,1833 га в районі вулиці Чехова, 1, кадастровий номер: 2610400000:23:001:0069.
  2. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.

Міський голова                                                           Андрій Найда