ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XIX

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

29.09.2021

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    23
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    4
  • Відсутні
    12

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 893
Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення ПП «АВТО-ІВА-СЕРВІС»

УКРАЇНА

КАЛУСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

29.09.2021 893

Про надання дозволу на проведення
експертної грошової оцінки
земельної ділянки
несільськогосподарського призначення
ПП «АВТО-ІВА-СЕРВІС»
м.Калуш
(дев’ятнадцята сесія восьмого
демократичного скликання)

Розглянувши заяву ПП «АВТО-ІВА-СЕРВІС» про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення, керуючись Конституцією України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 12, 128 Земельного Кодексу України, беручи до уваги витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права, номер запису про інше речове право: 42969876 від 12.07.2021 року, витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності, номер запису про право власності: 39616415 від 09.12.2020 року, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська рада

ВИРІШИЛА :

  1. Дати дозвіл приватному підприємству «АВТО-ІВА-СЕРВІС» на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 0,3615 га (кадастровий номер 2610400000:06:003:0007), яка знаходиться на вул. Литвина, 30-т, м. Калуш, для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства (код КВЦПЗ 12.04).
  2. Доручити міському голові укласти із ПП «АВТО-ІВА-СЕРВІС» договір про сплату авансового внеску в рахунок оплати ціни земельної ділянки.
  3. Землекористувачу:
    3.1. За наявності сервітутів, передбачених ст. 99 Земельного кодексу України укласти договір сервітутного користування;
    3.2.Забезпечити постійний доступ до існуючих на ділянках інженерних мереж для їх ремонту і обслуговування, дотримуватись правил використання земель в охоронній зоні мережі, не чинити перешкод при будівництві нових.
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; питань власності, житлово-комунального господарства та екології.

Міський голова                                                                                                                         Андрій Найда