ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XIX

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

29.09.2021

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    25
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    12

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 895
Про надання дозволу на розроблення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду ТОВ «КАЛУШТРАНСБУД» ТОВ «ОРМЕТПРОМ» ПП «ТРАНС-ЄВРОБУД»

УКРАЇНА

КАЛУСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

29.09.2021 895

Про надання дозволу на розроблення
проєктів землеустрою щодо відведення
земельних ділянок в орендуТОВ «КАЛУШТРАНСБУД»ТОВ «ОРМЕТПРОМ»ПП «ТРАНС-ЄВРОБУД»
м.Калуш
(дев’ятнадцята сесія восьмого
демократичного скликання)

Розглянувши заяви ТОВ «КАЛУШТРАНСБУД», ТОВ «ОРМЕТПРОМ», ПП «ТРАНС-ЄВРОБУД» про надання дозволу на розроблення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок (в оренду), Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та ст.ст. 12, 120, 123 Земельного кодексу України, ст. ст. 25, 50 Закону України «Про землеустрій», враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Дати дозвіл на розроблення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду:
    1.1. орієнтовною площею 0,0972 га, яка знаходиться на вул. Окружна, 1 (1а), м. Калуш, для обслуговування виробничої бази ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «КАЛУШТРАНСБУД».
    1.2. орієнтовною площею 0,5029 га, яка знаходиться на вул. Окружна, 1 (1а), м. Калуш, для обслуговування виробничої бази ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «КАЛУШТРАНСБУД».
    1.3. орієнтовною площею 0,0064 га, яка знаходиться на вул. Окружна, 1 (1а), м. Калуш, для обслуговування виробничої бази ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ОРМЕТПРОМ».
    1.4. орієнтовною площею 0,3877 га, яка знаходиться на вул. Окружна, 1 (1а), м. Калуш, для обслуговування виробничої бази ПРИВАТНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «ТРАНС-ЄВРОБУД».
    1.5. орієнтовною площею 0,0074 га, яка знаходиться на вул. Окружна, 1 (1а), м. Калуш, для обслуговування виробничої бази ПРИВАТНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «ТРАНС-ЄВРОБУД».
  2. Зобов’язати ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «КАЛУШТРАНСБУД», ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ОРМЕТПРОМ», ПРИВАТНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ТРАНС-ЄВРОБУД» подати на розгляд і затвердження міською радою проєкти землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду.
  3. У документаціях із землеустрою передбачити обмеження у користуванні дорогами та проїздами.
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.

Міський голова                                                                                                                                Андрій Найда