ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XX

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

28.10.2021

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    29
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 964
Про затвердження  проекту землеустрою щодо відведення та надання в постійне користування земельної ділянки ОСББ «СВІТАНОК - П»  

 

УКРАЇНА
КАЛУСЬКА  МІСЬКА  РАДА
РІШЕННЯ
28.10.2021     №   964
 
Про затвердження  проекту землеустрою                          
щодо відведення та надання в постійне                            
користування земельної ділянки
ОСББ «СВІТАНОК - П»
 
м.Калуш
        (двадцята сесія восьмого   
          демократичного скликання)
 
   
 
              Розглянувши заяву ОСББ «СВІТАНОК - П» про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування та проект землеустрою, керуючись Закон України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  ст. ст. 12, 42, 92, 123, 125, 126, 186 Земельного кодексу України, беручи до уваги витяг з Державного земельного кадастру про земельну ділянку, номер витягу: НВ-6814546892021 від 01.09.2021, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада
ВИРІШИЛА:         
 
              1. Затвердити ОБ’ЄДНАННЮ СПІВВЛАСНИКІВ БАГАТОКВАРТИРНОГО БУДИНКУ «СВІТАНОК - П» проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування на вул. Данила Галицького, 3, м. Калуш, для обслуговування багатоквартирного житлового будинку (код КВЦПЗ 02.03).
             2. Надати в постійне користування ОБ’ЄДНАННЮ СПІВВЛАСНИКІВ БАГАТОКВАРТИРНОГО БУДИНКУ «СВІТАНОК - П» земельну ділянку площею 0,3384 га, кадастровий номер 2610400000:23:003:0048, яка знаходиться на вул. Данила Галицького, 3, м. Калуш, для обслуговування багатоквартирного житлового будинку (код КВЦПЗ 02.03 Для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку).
             3. Зобов’язати ОБ’ЄДНАННЯ СПІВВЛАСНИКІВ БАГАТОКВАРТИРНОГО БУДИНКУ «СВІТАНОК - П» провести реєстрацію права постійного користування земельною ділянкою відповідно до вимог чинного законодавства України.
           4. Землекористувачу:
           4.1. За наявності сервітутів, передбачених ст. 99 Земельного кодексу України укласти договір сервітутного користування; 
           4.2. Забезпечити постійний доступ до існуючих на ділянках інженерних мереж для їх ремонту і обслуговування, дотримуватись правил використання земель в охоронній зоні мережі, не чинити перешкод при будівництві нових. 
            5. Внести зміни в земельно-кадастрові документи.
            6. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та  постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.
 
 
 
Міський голова                                                                            Андрій НАЙДА