ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XX

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

28.10.2021

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    29
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 991
Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для гаражного будівництва громадянину пільгової категорії Дідошаку А.І.

УКРАЇНА
КАЛУСЬКА  МІСЬКА  РАДА
РІШЕННЯ
28.10.2021     №   991
 Про відмову у наданні дозволу                           
на розроблення проекту землеустрою                   
щодо відведення земельної ділянки
для гаражного будівництва
громадянину пільгової категорії
Дідошаку А.І. 
м.Калуш
        (двадцята сесія восьмого   
          демократичного скликання)
 
   
 
Розглянувши заяву громадянина Дідошака Антона Івановича про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для гаражного будівництва, керуючись  Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та ст. 12, 118 Земельного кодексу України, п.3 ст.24 ЗУ «Про регулювання містобудівної діяльності», беручи до уваги протокольні доручення висловлені в ході пленарного засідання міської ради 29 вересня 2021 року (дев’ятнадцята сесія восьмого демократичного скликання), враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада
ВИРІШИЛА:
 
1. Відмовити громадянину Дідошаку Антону Івановичу у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для гаражного будівництва орієнтовною площею 0,0030га, яка знаходиться в районі вул. Фабрична, в м. Калуш, на підставі ч.7 ст.118 Земельного кодексу України у зв’язку з невідповідністю місця розташування об’єкта вимогам законів, а саме ч.3 ст.24 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності».
2. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та  постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.
 
 
Міський голова                                                                      Андрій НАЙДА