ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XX

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

28.10.2021

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    25
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    5
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 992
Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Боднарів гр. Луцькому Я.М.  

 
УКРАЇНА
КАЛУСЬКА  МІСЬКА  РАДА
РІШЕННЯ
28.10.2021     №   992
 Про відмову у наданні дозволу                          
на розроблення проекту землеустрою                   
щодо відведення земельної ділянки
для будівництва і обслуговування
житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
в с. Боднарів гр. Луцькому Я.М.   
м.Калуш
        (двадцята сесія восьмого   
          демократичного скликання)
 
   
 
          Розглянувши заяву громадянина Луцького Ярослава Михайловича про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), керуючись  Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та ст. 12, 118 Земельного кодексу України, Закон України «Про землі енергетики та правовий режим спеціальних зон енергетичних об’єктів», Постанова Кабінету Міністрів України від 04.03.1997р. № 209 «Про затвердження правил охорони електричних мереж», беручи до уваги протокольні доручення висловлені в ході пленарного засідання міської ради 29 вересня 2021 року (дев’ятнадцята сесія восьмого демократичного скликання), враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада
ВИРІШИЛА:
 
1. Відмовити громадянину Луцькому Ярославу Михайловичу у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) орієнтовною площею 0,1000 га, яка знаходиться в с.Боднарів, урочище «Ялинки», Калуський район, у зв’язку з невідповідністю місця розташування об’єкта вимогам законів, а саме ст.32 Закону України «Про землі енергетики та правовий режим спеціальних зон енергетичних об’єктів».
2. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та  постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.
 
 
Міський голова                                                                  Андрій НАЙДА