ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XXI

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

25.11.2021

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    32
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    5

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 1075
Про відмову у наданні дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення ТОВ «ДЮПОНТ-ПЛЮС»

УКРАЇНА
КАЛУСЬКА  МІСЬКА  РАДА
РІШЕННЯ
25.11.2021     №   1075
 
Про відмову у наданні дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки
несільськогосподарського призначення
ТОВ «ДЮПОНТ-ПЛЮС»
 
м.Калуш
        (двадцять перша сесія восьмого   
          демократичного скликання)
 
   
 
            Розглянувши заяву ТОВ «ДЮПОНТ-ПЛЮС» про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення), керуючись Конституцією України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. ст. 12, 128 Земельного Кодексу України, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Відмовити ТОВ «ДЮПОНТ-ПЛЮС» у наданні дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 0,0733 га (кадастровий номер 2610400000:08:003:0020), яка знаходиться  на вул. Молодіжна, 4а, м. Калуш, для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови (код КВЦПЗ 03.15), у зв’язку з набуттям права власності на об’єкт нерухомого майна, що розташований на вказаній земельній ділянці іншою особою.
 
2. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та  постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.
 
 
Міський голова                                                                      Андрій НАЙДА