ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XXI

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

25.11.2021

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    28
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    2
  • Не голосували
    4
  • Відсутні
    5

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 1074
  Про відмову у наданні дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення ТОВ «ОРМЕТПРОМ», ТОВ «КАЛУШТРАНСБУД», ПП «ТРАНС-ЄВРОБУД»

  
УКРАЇНА
КАЛУСЬКА  МІСЬКА  РАДА
РІШЕННЯ
25.11.2021     №   1074
 Про відмову у наданні дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки
несільськогосподарського призначення
ТОВ «ОРМЕТПРОМ»,ТОВ «КАЛУШТРАНСБУД»,
ПП «ТРАНС-ЄВРОБУД» 
м.Калуш
        (двадцять перша сесія восьмого   
          демократичного скликання)
 
   
 
           Розглянувши заяву ТОВ «ОРМЕТПРОМ», ТОВ «КАЛУШТРАНСБУД», ПП «ТРАНС-ЄВРОБУД» про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення), керуючись Конституцією України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. ст. 12, 128 Земельного Кодексу України,, беручи до уваги протокольні доручення висловлені в ході пленарного засідання міської ради 28 жовтня 2021 року (двадцята сесія восьмого демократичного скликання), враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада
ВИРІШИЛА:
 
1. Відмовити ТОВ «ОРМЕТПРОМ», ТОВ «КАЛУШТРАНСБУД», ПП «ТРАНС-ЄВРОБУД» у наданні дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 0,6927 га (кадастровий номер 2610400000:07:001:0019), яка знаходиться  на вул. Окружна, 1-а, м. Калуш, для обслуговування виробничої бази (код КВЦПЗ 11.02) на підставі п. б ч. 5 ст.128 Земельного Кодексу України.
 
2. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та  постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.
 
 
Міський голова                                                                                    Андрій НАЙДА