ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XXI

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

25.11.2021

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    29
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    4
  • Відсутні
    6

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 1048
Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення суб’єкту господарської діяльності ПП «АВТО-ІВА-СЕРВІС»

УКРАЇНА
КАЛУСЬКА  МІСЬКА  РАДА
РІШЕННЯ
25.11.2021     №   1048
 Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення суб’єкту господарської діяльності
ПП «АВТО-ІВА-СЕРВІС»
 
м.Калуш
        (двадцять перша сесія восьмого   
          демократичного скликання)
 
   
 
         Розглянувши заяву приватного підприємства «АВТО-ІВА-СЕРВІС» про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення, керуючись Конституцією України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. ст. 12, 101, 128 Земельного Кодексу України, беручи до уваги Висновок про експертну грошову оцінку земельної ділянки від 01.09.2021 року, враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, мiська рада  
ВИРІШИЛА:
 
1. Затвердити приватному підприємству «АВТО-ІВА-СЕРВІС» наступну ціну продажу земельної ділянки (з розрахунку за 1кв. м. земельної ділянки – 149,32грн.) в сумі 843 658,00грн. (без урахування ПДВ).
2. Продати у власність приватному підприємству «АВТО-ІВА-СЕРВІС» земельну ділянку площею 0,5650 га (кадастровий номер 2610400000:06:003:0008), на вул. Литвина, 30-ф, м. Калуш, для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства (код КВЦПЗ 12.04).
3. Доручити міському голові укласти від імені міської ради договір купівлі-продажу земельної ділянки.
4. Зобов’язати приватне підприємство «АВТО-ІВА-СЕРВІС» виготовити в двомісячний термін договір купівлі-продажу земельної ділянки відповідно до вимог чинного законодавства.
5. Після переходу права власності на зазначену у рішенні земельну ділянку  зберігається дія всіх сервітутів встановлених на неї.
6. Внести зміни в земельно-кадастрові документи та Державний реєстр речових прав на нерухоме майно.
7. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та  постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; питань власності, житлово-комунального господарства та екології.
  
Міський голова                                                                            Андрій НАЙДА