ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XXI

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

25.11.2021

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    34
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    4

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 1080
Про затвердження  технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки за межами населеного пункту села Мостище

  
УКРАЇНА
КАЛУСЬКА  МІСЬКА  РАДА
РІШЕННЯ
25.11.2021     №   1080
 Про затвердження  технічної                                 
документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки за межами населеного пункту села Мостище 
м.Калуш
        (двадцять перша сесія восьмого   
          демократичного скликання)
 
   
          Розглянувши заяву ТОВ «КАРПАТНАФТОХІМ та технічну документацію з нормативної грошової оцінки земельної ділянки за межами населеного пункту села Мостище розроблену КП «Земельно-кадастрове госпрозрахункове бюро Калуської міської ради», керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. ст. 18, 23 Закону України «Про оцінку земель», ст. 26 Закону України «Про землеустрій», ст. 12 Земельного кодексу України, ст. 271 Податкового кодексу України враховуючи рекомендації постійної комісій міської ради з питань будівництва та землеустрою, постійної комісій міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська рада
ВИРІШИЛА:
          1. Затвердити технічну документацію з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 9,1032 га (кадастровий номер 2622884300:02:002:0013), яка розташована за межами населеного пункту села Мостище Калуської міської ради, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілу газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілу води (код КВЦПЗ 11.04).
          2. Встановити нормативну грошову оцінку земельної ділянки площею 9,1032 га (кадастровий номер 2622884300:02:002:0013), яка розташована за межами населеного пункту села Мостище Калуської міської ради, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілу газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілу води (код КВЦПЗ 11.04), згідно технічної документації в розмірі 10396222,28 (десять мільйонів триста дев’яносто шість тисяч двісті двадцять дві гривні  грн. 28 копійок).
         3. Опублікувати дане рішення на офіційному сайті Калуської міської ради  та в засобах масової інформації.
         4. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та  постійні комісії міської ради з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та інвестиційної політики; з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.
 
Міський голова                                                                       Андрій НАЙДА