ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XXIV

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

27.01.2022

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    21
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    6
  • Відсутні
    12

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 1268
Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється із земель для ведення особистого селянського господарства у землі для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) гр. Мазурику Д.М.

  
 УКРАЇНА
КАЛУСЬКА  МІСЬКА  РАДА
РІШЕННЯ
27.01.2022     №   1268
 
Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки,                                      
цільове призначення якої змінюється із
земель для ведення особистого селянського
господарства у землі для будівництва та
обслуговування житлового будинку,
господарських будівель та споруд
(присадибна ділянка) гр. Мазурику Д.М. 
м.Калуш
        (двадцять четверта сесія восьмого   
          демократичного скликання)
 
   
 
Розглянувши заяву громадянина Мазурика Дмитра Миколайовича та проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється із земель наданих для ведення особистого селянського господарства в землі для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка), керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та ст. 12, 20, 22, 81, 116, 118, 121 Земельного Кодексу України, Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності», беручи до уваги рішення Калуської міської ради від 28.10.2021 року №948 «Про затвердження проекту детального планування території площею 0,1363 га щодо зміни цільового призначення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд на вул.600-річчя Голиня в с.Голинь, Калуського району Івано-Франківської області», враховуючи рекомендації постійної комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; постійної комісії міської ради з питань власності, житлово-комунального господарства та екології, міська рада             
ВИРІШИЛА:
 
1. Затвердити громадянину Мазурику Дмитру Миколайовичу проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється із земель наданих для ведення особистого селянського господарства (код КВЦПЗ 01.03) в землі для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка).
2. Змінити цільове призначення земельної ділянки (кадастровий номер 2622881601:01:009:0136) площею 0,1363 га на вул. 600-річчя Голиня в с.Голинь Калуського району із земель наданих для ведення особистого селянського господарства (код цільового призначення: 01.03) в землі для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (код цільового призначення: 02.01) громадянину Мазурику Дмитру Миколайовичу.
          
3. Власнику земельної ділянки:
3.1. За наявності сервітутів, передбачених ст.99 Земельного кодексу України укласти договір сервітутного користування;
3.2. Забезпечити постійний доступ до існуючих на ділянці інженерних мереж для їх ремонту і обслуговування, дотримуватись правил використання земель в охоронній зоні мережі, не чинити   перешкод при будівництві нових.
         4. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Мирослава Тихого та постійні комісії міської ради з питань будівництва та землеустрою; з питань власності, житлово-комунального господарства та екології.
 
 

Мiський голова                                                                           Андрій НАЙДА